tirsdag den 28. januar 2014

Grønne madpandekager

Efter inspiration fra en veninde, biksede jeg denne opskrift sammen på madpandekager. 
De kan laves dagen inden eller fryses ned, og er fx perfekt til en lækker og hurtig frokost eller til madpakken. Fyld pandekagerne med det du selv har lyst til.

Ingredienser til pandekagedej til ca 14 styk:
Ca. 4 dl hvedemel
4 æg
6 dl mælk
1 knivspids salt
Finthakket persille
Finthakket forårsløg
Evt. finthakket rucola

Pisk mel, æg og lidt af mælken sammen til en klumpfri jævning. Tilsæt resten af mælken og salt. Tilsæt evt. ekstra mælk hvis dejen er for tyk.
Tilsæt de grønne elementer og rør godt rundt.

Steg pandekagerne på en pande (gerne i smør)

Forslag til fyld:
Kylling
Krydderurter
Radisser
Avokado
Tomat (evt. bagt i ovnen)
Sprød salat

Forslag til dressing:
Skyr (tilsæt persille, purløg, citron, salt og peber)
eller Humus
eller ærtepure (se opskrift på bloggen)
eller blomkålspure (se opskrift på bloggen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar